Anne

selfies    prod

Hej !
Jag heter Anne Vaivot , här visar jag alla saker som jag har gjort i luffarslöjd.

Jag gick en kurs i luffarslöjd på 4 timmar våren 2013, där jag lärde mig grundprincipen för hantverket har sedan dess  jobbat vidare med tekniken.
Jag ser varje föremål eller ide på en ny sak som en utmaning och tycker det är jätteroligt. Det är det som driver och triggar mig. Hitta på nya saker hela tiden.
Om ni tycker mina saker verkar intressanta och vill nå mig av en eller annan anledning så nås jag bäst per mail vaivotstradkonst@gmail.com

 

Jag har jobbat med ett antal olika hantverk innan jag testade på luffarslöjd, jag har jobbat i trä och textil, lera och pappermashé. Målat i akryl, olja och akvarell. Här visar jag lite av tidigare alster

abborre  gädda 

pappersfisk      akvarell    tygdocka

bord          pappersödla          trähäst

 

 

 

MARKNADER jag besökt

IMG_4237 (1)     IMG_3454 (1)

Gamla Apoteket i Upplands Väsby.              Hedemora mat/hantverks marknad

IMG_3619 (1)   009

Säterstampen Säter.                                          Gunnes Gård Upplands Väsby

 

Kurs i Luffarslöjd

Om intresse finns så delar jag gärna med mig av mina kunskaper i luffarslöjd. Om ni är en grupp på mellan 5-6 personer som är intresserade av en liten kurs så finns den möjligheten. Kursen tar ca 4 timmar och genomförs en vardagkväll, eller en helgdag, kostar 500 kr per person. Kaffe, material och  litteratur ingår. Även lunch på helgen.

Jag visar gamla luffararbeten och visar upp lite av vad jag har gjort  som inspiration. Du får själv prova på tekniken genom göra en enklare sak så du lär dig grunden. Intresseanmälan till amsv62@gmail.com.

004